Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στην ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) για την ενίσχυση νέων επιχειρήσεων που έχουν δημιουργήσει από τις 01/01/2022 ως τις 16/10/2023 πρώην άνεργοι, ηλικίας 30-55 ετών.

Ένα νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) “τρέχει” αυτές τις μέρες και αφορά την ενίσχυση νέων επιχειρήσεων που έχουν δημιουργήσει από τις 01/01/2022 ως τις 16/10/2023 πρώην άνεργοι, ηλικίας 30-55 ετών. Μια από τις προϋποθέσεις δηλαδή για να μπορεί να κάνει κανείς αίτηση ενίσχυσης, είναι να ήταν άνεργος/άνεργη πριν την έναρξη της επιχείρησης.

Υποβολή αιτήσεων γίνεται ως την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 15:00 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα δίνει προτεραιότητα σε επιχειρήσεις της “ψηφιακής οικονομίας”. Δηλαδή οι επιχειρήσεις που έχουν δραστηριότητα σε ΚΑΔ που η ΔΥΠΑ θεωρεί ότι ανήκουν στην “ψηφιακή οικονομία” έχουν υψηλότερη βαθμολογία από τις υπόλοιπες και κατά συνέπεια προτεραιότητα στην ένταξη.

Φυσικά δεν αποκλείονται όλες οι άλλες επιχειρήσεις, Εκτός από τους ΚΑΔ της “ψηφιακής οικονομίας”, οι οποίοι βαθμολογούνται υψηλότερα, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι ΚΑΔ (δραστηριότητες) που ενισχύονται από την Δράση.

Εάν έχετε ξεκινήσει επιχείρηση τα τελευταία δύο χρόνια, και πριν την έναρξη ήσασταν άνεργος/άνεργη, ή έχετε κάποιον δικό σας άνθρωπο που έχει ξεκινήσει, δείτε το γιατί το πρόγραμμα είναι πολύ καλό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.