Αναμένεται η έναρξη υποβολής αιτήσεων για την Δράση Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ

Αναμένεται η έναρξη υποβολής αιτήσεων για την Δράση Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ, για την οποία υπάρχει προδημοσίευση από τον Νοέμβριο.

Στις 19 Ιανουαρίου 2023 αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΟΠΣΚΕ).

Σύμφωνα με Δελτίο τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης στόχος του ΟΠΣΚΕ είναι να αποτελέσει τον κεντρικό κόμβο διαχείρισης όλων των δράσεων κρατικών ενισχύσεων για την Προγραμματική Περίοδο 2021 – 2027 αλλά και προγράμματα, δράσεις ή έργα που χρηματοδοτούνται από εθνικούς ή ενωσιακούς πόρους, όπως το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας καθώς και τον τακτικό προϋπολογισμό, από το στάδιο Υποβολής Προτάσεων έως και τον Έλεγχο Μακροχρόνιων Υποχρεώσεων των ενισχυόμενων δικαιούχων.

Το αναβαθμισμένο ΟΠΣΚΕ εξασφαλίζει διασύνδεση με τις πλατφόρμες δημοσίων δεδομένων (Taxis, ΕΡΓΑΝΗ, ΓΕΜΗ κ.ο.κ.).

Η έναρξη λειτουργίας του μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην δημοσίευση της Πρόσκλησης, η οποία, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αναμένεται άμεσα, εντός του Ιανουαρίου 2023.

Για περισσότερα, δείτε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.